TOKO SM 2003
Palaa takaisin.

Kuvasatoa Tokon SM-kisoista 14. -15.6.03

Kuvat; Jari Paananen, Katri Helminen, Taru Raitio, R. Jantunen-Korri


Tending-porukkaa.

Tässä T-porukkaa heti aamutuimaan kokoontuneena Tending-teltalle; jännittävä päivä tiedossa :-) Lentsu, Nina, Satu, Riitta, Minna, Katja, Pete, Marjatta...

Pokaalit eivät vielä tässä vaiheessa siintäneet silmissä...

SM-pokaalit, kuva J. Paananen.

...vaikka palkintopöytä olikin upea!

Pihtiputaan Kennelkerho avasi sekä lauantaina että sunnuntaina kilpailun Suomen lipun salkoon nostolla, ja Maamme-laululla. Juhlallista! Muutenkin järjestelyt sujuivat jouhevasti, ja aikataulut pitivät yllättävän hyvin. Sää suosi sunnuntaina, mutta lauantain yksilökisaa latisti hieman muutama sadekuuro.
Annika Parvio.

Vikka (Tending Magic Maker) ja Nina V-pentujen kanssa; Annika & Viivi, Christa ja Vipp ja Anne ja Vikke olivat mukana kannustamassa "kisaikäisiä" T-läisiä.

Aiko seuraa, kuva J. Paananen.

Virve ja Aiko lauantain seuraamisosuudella; Virve starttasi alkupäässä sekä lauantain että sunnuntain lähtöjärjestyksen mukaan, ja kovin hyvää, tasaista työtä :-) Kumpanakin päivänä 280 ja 290 p puoleen väliin, ja 6. sija, lauantaina harmittavasti neliöseuraamisessa yksi väärä asento ja kopautus hyppyesteen veivät mahdollisuuden palkintokorokkeelle...

Tässä täydessä toiminnassa kisakehässä W-pentuelaisia, metallikapulan noudossa Welmu ja ohjatussa noudossa Rho:

Welmu hyppää, kuva K. Helminen. Rho hyppää.

Tässä SBCAK ry:n 2-joukkue; vas. oikealle Päivi & Hopi, Nina & Vikka, Elina & Sina, ja Anki & Raffe.

SBCAK ry:n 2-joukkue.


Merlin seuraa, kuva T. Raitio.

Merlin (Tending Wise Man) sunnuntaina joukkue-SM-päivän erikoisvoittajaluokan kisakehässä seuraamisliikkeessä. Tästä liikkeestä taisi tulla 9, ja sitten ne ja kympit vuorottelivatkin niin, että Pia & Merlin voittivat 51 koirakon joukosta koko luokan :-)

Sunnuntaipäivä oli tosiaan W-pentujen juhlaa, Pian ja Merlinin voittaessa pistein 298, toiseksi tuli Satu Welmun (Tending White Warlock) kanssa pisteillä 295, ja kolmanneksi tuli Kati Rhon (Tending White Wicca) kanssa pistein 294! Kolmoisvoitto erikoisvoittajaluokassa :-)

Marjatta, Katja, Lentsu.

Marjatta, Katja ja Lentsu seuraavat erivoinkehää; taisi juuri olla joku omasta porukasta suoritusvuorossa, sen verran tiiviisti ovat katseet kehään päin :-)

Lauantain yksilökisa tehtiin viidessä osassa; ryhmäliikkeet alussa (makuu) ja lopussa (istuminen), ja yksittäisliikkeet oli jaettu vielä kolmeen osioon. Viimeiseen osioon tultiin käännetyssä paremmuusjärjestyksessä, eli jännitys oli taattu!
Pete ja Woomi.

Vasemman puoleisessa kuvassa Pete ja Woomi (Tending Wishmaster) onnistuneen alokasluokan suorituksen (ja ykkösen :) jälkeen.
Tässä vaiheessa sunnuntaina kaikki Keravan Koiraharrastajien 2-joukkueen jäsenet olivat suorittaneet osuutensa, ja nyt sitten vain odotettiin kuinka muilla joukkueilla menisi. Erivoin viimeisten koirakkojen joukossa oli monta hyvää ja taitavaa paria, mutta onneksi omankin joukkueemme erivoin koirakot olivat myös tehneet hyvin vahvat ykköset heti aamupäivän tunteina.


Alakuvassa vasemmalla Satu ja Welmu vielä keskittymässä kisasuoritukseensa, oikeanpuoleisessa kuvassa Rho jo kehässä suorittamassa sunnuntain kisan metallikapulan noutoa yli esteen.

Welmu ja Satu keskittyvät. Rho hypyssä.

Alhaalla vasemmalla Pekka lähettämättä Velhoa merkille (ja siitä ruutuun) lauantain yksilökisassa, ja oikeanpuoleisessa kuvassa Anki jättämässä Raffea maahan luoksetulon kutsumista varten.

Pekka ja Velho, kuva J. Paananen. Anki ja Raffe, kuva J. Paananen.

Sitten kummankin päivän juhlahumua kuvissa, kun sijoitukset ovat ratkenneet :-)
Vasemman puoleisessa kuvassa palkintopallilla tokon henkilökohtaisen SM:n jälkeen Kati ja Rho; SM-PRONSSIA!!
Oikean puoleisessa kuvassa sunnuntaina korkeimmalle korokkeelle nousseet Pia ja Merlin; erivoin voittajat, ja samalla joukkue-hopeaa!

Kaikista alimmaisessa kuvassa poseeraa sunnuntai illansuussa voittoisa Woi Wau-kolmikko; Welmu, Merlin ja Rho ohjaajineen :-)

Kati & Rho. Mocca kontaktilla.

W-sisarukset.

Joukkuekisassa hopeaa siis vei Keravan Koiraharrastajien 1-joukkue, joissa edusti myös Pia ja Merlin. Kultakantaan pääsivät vuorostaan KKH:n 2-joukkue, eli "Team Tending". Vasemmalta oikealle;

Samu & Seita (Tending Fast Fly)
Kati & Rho (Tending White Wicca)
Pete & Woomi (Tending Wishmaster)
Virve & Aiko (Tending The Talisman)
Lentsu & Jatsi (Tending Blackie)
ja joukkueenjohtajana Riitta.

Team Tending.

Lopuksi vielä tokon henk. koht. SM-kisan palkintojen jako lauantailta; korkeimmalla korokkeella tuulettaa Tiina ja bcn Q, hopealla Heli ja bcu Elke, ja pronssilla Kati ja Rho. Hurjat onnittelut voittajille!!!

SM yksilö.Palaa takaisin.