Tokon Ruotsin Mestaruuskisat 2004
Palaa takaisin.
Tokon Ruotsin Mestaruuskisat, Kumla 18.-20.6.04

nouto

Tokon karsintapäivälle starttasi 60 koirakkoa lauantaina. Nämä karsintapäivän koirat olivat jo kertaalleen karsittuja pistekeskiarvon perusteella - tänä vuonna Ruotsissa piti kolmen parhaan elit-luokan kisan keskiarvon olla vähintään 295,3 pistettä, jotta pääsi osallistumaan tokon Mestaruuskilpailuihin. Näistä 60 Ruotsin parhaasta koirasta sitten vielä karsittiin lauantain tulosten perusteella sunnuntain finaaliin pääsijät; 15 koirakkoa.

Kuvassa ylhäällä hyppynoudossa tokon Ruotsin Mestari mallia 2004, Kenth Svartbergin Kes, näyttää mallia vauhdikkaasta noudosta. Tämä narttu teki kumpanakin päivänä aivan uskomattoman hyvin töitä, lauantaina pisteitä kertyi 314, ja sunnuntaina 312, ja kun kummankin päivän pisteen yhteenlaskettiin mestaruuteen, niin voitto oli varmaa!

Näissä kuvissa noutomallia & tyylinäytettä ohjattuihin noutoihin!
Yläkuvassa bordercollieuros Goldgruvans Mac Scott, jonka isä on S KVA S TVA Gränsvallarens David
- tämä uros on siis puoliveli T-ja M-pennuillemme. Se sai kumpanakin päivänä 292,5 pistettä, ja sijoittui
näillä hyvin tasaisilla suorituksilla hienosti mestaruuskisojen viidenneksi.
Vasemmalla keskikuvissa noutaa uros Zvinto, oikealla Fia-Friend`s Mack-Magic.
Alimmaisessa kuvassa on Kelliegårdens Heavenly Hill, joka sijoittui 13:ksi..


Mitzi Tässä KANS & POHJ TVA Mitzin tyylinäytettä vielä noutoon; kaksinkertainen Ruotsin Mestari epäonnistui lauantain karsintapäivällä tunnistusnoudossa, ja vaikka se pääsi vielä nipin napin jatkoon sunnuntaille, ei sen yhteispisteet enää riittäneet kärkisijoille. Silti jälleen kisapäivien säväyttävin, tämä jo 10 -vuotias narttu!! Mitzi on isoäiti V-pennuillemme.

Tässä viiden parhaan tulokset:

Kenth Svartberg; Kes BC 626,25 p
Anne Dahlin; K. Complete Chili BC 606,25 p
Sven Karlsson; L. Oliver AK 591,00
Linda Rabnell; C. Coleen AK 587,17
Anders Sjöstrand; G. Mac Scott BC 585,00


Jonte & Qeisi Kent & Ebonnie

Seuraamiskuvissa kaksi tunnettua maajoukkuelaista, joista kummatkin valitettavasti epäonnistuivat lauantain finaalissa; vasemmalla Jon Eklöf Lizzroys Qeisin kanssa, ja oikealla Kent Dahlström KANS & POHJ TVA Brainwaiwe`s Ebonniellaan; tämä, nyt jo iäkäs narttu kuului pitkään Ruotsin maajoukkueeseen, ja on takavuosina myös voittanut Ruotsin mestaruuden - se on puolisisko S KVA S TVA Gränsvallarens Davidille ja S KVA G. Ezzetille, ja näin siis sukua Tending T-, M-, ja W-pennuillemme.

Mitzi

KANS & POHJ TVA S KVA Mitzi hyppynoudossa.


Tässä KANS & POHJ TVA Braiwaiwe`s Ebonnie tunnistusnoudossa.Käy katselemassa vielä kuvasatoa yhden yksittäisen koiran kisapäivästä:-)

  • FELIXIN KISAPÄIVÄ RUOTSIN MESTARUUSKISOISSA
  • Palaa takaisin.