Kasvatit
Palaa takaisin.
TENDING X-PENTUE

Syksyllä 2007, 6.9.07, syntyi X-pentueemme ainoa pentu, Xenon.

Pentueen emä on Ruotsin tuontimme, FIN TVA JK3 BH Tonedo`s Flashing Meg; Nori on Suomen Tottelevaisuusvalio, ja kilpailee myös palveluskoirien jälkikokeessa, jossa sillä on ylimmästä luokasta 1-tulos.

Norin emä on Ruotsin tunnetuimpia pk-puolen koiria, kaksi kertaa Ruotsin Mestaruus-kultaa jälkikokeessa voittanut S KVA S TVA Gk Vallh Pr Tonedo`s Black Fly. Sen emä on myös Ruotsin Mestaruus-tasolla palveluskoirapuolella kilpaillut S KVA S TVA Chess (mm. SM-5). Flyn isä on taas Ruotsin mestaruuden pk-hakukokeessa voittanut S KVA Somollis Sputnik. Myös Norin täyssisaruksia kilpailee Ruotsin Mestaruus-tasolla palveluskoirapuolella, mm. KVA-veljekset Mike ja Mac, ja samoin täyssiskoilla on cert`jä palveluskoirapuolelta. Puolisisko Stina voitti Ruotsin Mestaruus-kultaa jäljellä v. 2007.
Norin isä on Ruotsin Paimennusvalio S VALLH CH Västerängs Zören, jonka isä on kaksinkertainen paimennusvalio - sekä lampailla että naudoilla - S VALLH CH Zimon..

Pentujen isä on oma kasvattimme, FIN & S TVA FIN AVA TSM-06 PM3-06 EM2-07 Tending Vigor, V.I.P. V.I.P on Suomen ja Ruotsin Tottelevaisuusvalio, Suomen Agilityvalio, ja kuuluu Suomen tokomaajoukkueeseen. Suomen Mestaruus-kultaa tokossa se voitti v. 2006, ja Pohjoismaiden Mestaruus-pronssi ja Euroopan Mestaruus-hopea kuuluvat sen saavutuksiin myös.
V.I.Pin emä on FIN KVA FIN TVA HK3 PPR1 Tending Magic Maker, käyttö- ja tottelevaisuusvalio, joka voitti SM-pronssia hakukokeessa 2006. V.I.Pin isä on ruotsalainen tottelevaisuus- ja paimennusvalio S TVA S VALLH CH Viggo.

Vip. Nori.
I: FIN & S TVA FIN AVA TSM-06 PM3-06 EM2-07 Tending Vigor vasemmalla
E: FIN TVA JK3 BH Tonedo`s Flashing Meg oikealla

Urokset:

-
Nartut:
FI TVA BH TENDING XENON Valo / Timo Rannikko

FI TVA BH TENDING XENON, "Valo", on aktiivinen ja vilkas nuori narttu, väriltään tricolour. Sen omistaa Timo Rannikko, ja Valon kanssa tullaan treenaamaan ja kilpailemaan ainakin pk-jäljellä ja agilityssa. Perheen aiemmat kisakoirat ovat olleet belgit Milo ja Senna, ja bcu Laku, myös meidän kasvatti. Nyttemmin Valon kaverina on bcu Ace.

Valo on siirtynyt tokossa erikoisvoittajaluokkaan; agilityssa se kilpailee 1-luokassa. Vuonna 2011 Valosta tuli SUOMEN TOTTELEVAISUUSVALIO.

KILPAILUT:

pk

agility


Valo, kuva: Timo Rannikko/Tesu Åberg.

Palaa takaisin.