Kasvatit
Palaa takaisin.
TENDING Y-PENTUE

Kovasti odotettu Y-pentueemme syntyi 15.4.2010. Pentueeseen syntyi kaksi narttupentua.

Pentueen emä on Norjan tuonti, FI TVA JK1 BH Sigma; Sigma on Suomen Tottelevaisuusvalio, ja pk-jäljellä se kisaa 2-luokassa. Sen vanhemmat ovat hyvin tunnettuja maajoukkuetason tokokoiria Norjassa; emä Pohj Tva Brains I-kela on voittanut tokossa Norjan Mestaruuden, ja edustanut hyvällä menestyksellä Norjan maajoukkueessa. Sigman isä KANS TVA Ulvinmyras Uno on myös maajoukkuetason koira, jolla myös arvokisamitaleita.

Y-pentueen isä on FI KVA FI TVA M-06 JK3 Tending Versatile, joka on Suomen Käyttövalio ja Tottelevaisuusvalio - kolmena vuotena "Toivo" on ollut SM-mitaleilla pk-jäljellä, ja lisäksi sillä on NOM-hopeaa. Toivon emä on FI KVA FI TVA HK3 BH Tending Magic Maker, ja isä S TVA Gk Vallh Pr Viggo.

kuva Virve Sormunen kuva Anne Talasmäki
E: FI TVA JK1 BH Sigma (vas)
I: FI KVA FI TVA JK3 M-06 Tending Versatile (oik)

Nartut:

TENDING YEP Piu / Satu Taskinen
TENDING YIPPEE Piina / Christa Enqvist

Piu. Piina.

`FI TVA`TENDING YEP, Piu, on mustavalkoinen lyhytkarvainen narttu, jonka omistaa Varkaudessa Satu Taskinen. Piulla on seuranaan vanhempi bordercollie, pitkään Suomen tokomaajoukkueessa edustanut Welmu, ja labradorinnoutajia. Piun kanssa tullaan harrastamaan ja kilpailemaan tokossa, ja se on siirtynyt lajissa ylimpään luokkaan.

Piu siirtyi tokossa erikoisvoittajaluokkaan loppusyksystä 2011. Vuonna 2012 siitä tuli Suomen Tottelevaisuusvalio, ja tokon SM-kilpailuissa 2012 se oli SM-5.

KILPAILUT:

toko
  1. Mikkeli 14.5.2011 alo 1; 184 p
  2. Lieksa 26.7.2011 alo 1; 186 p
  3. Varkaus 19.11.11 voi 1; 304 p


TENDING YIPPEE, "Piina", on lyhytkarvainen narttu, väriltään valkoinen mustin merkein. Sen omistaa Christa Enqvist Sipoossa, jonka luona asuu myös kaksi vanhempaa kasvattiamme, lukuisia arvokisamitaleita voittanut VIP ja SM-mitalisti Kaaos.
Piinan kanssa on treenattu agilitya ja tokoa, ja tokossa se on siirtynyt voittajaluokkaan, voitettuaan mm. tokon joukkue-SM-kilpailujen alokasluokan.

Suureksi suruksemme Piina jouduttiin lopettamaan nuorella iällä epilepsian vuoksi.

KILPAILUT:

toko
  1. Nurmijärvi 11.6.2011 alo 1; 194 p ja 1. sija - Joukkue-SM luokkavoitto
  2. Porvoo 28.8.2011 avo 1; 200 p ja 1. sija - siirto voittajaluokkaan

agi

Piina pikkuisena - Piinan muistolle.

Palaa takaisin.