Kasvatit
Palaa takaisin.
TENDING U-PENTUE

U-pentueemme syntyi syksyllä 2010; 18.10.2010 - kaksi narttupentua (ja yksi uros, joka valitettavasti jouduttiin lopettamaan kehityshäiriön takia jo kolmen viikon iässä).

Pentueen emä on Ruotsin tuontimme, Skogsvallarens Hip; HIP on hyvistä ruotsalaisista paimensuvuista, ja se kilpailee tokossa voittajaluokassa, ja agilityssa 2-luokassa. HIPn emä on Englannin tuonti Gk Vallh Pr Lyn, ja isä on samoin Englannista, Gk Vallh Pr Eryri Roi.

U-pentueen isä on Ruotsin tuonti FI AVA SE AVA SM-10 Dombäcks Garm, "Iiro". Se on Suomen ja Ruotsin agilityvalio, agilityn Suomen mestari 2010, ja edustanut myös Suomen agilitymaajoukkueessa. Lisäksi sillä on hyväksytty tulos paimennuksen 1-luokasta (SPKY). Iiron vanhemmat ovat paimennuksen ylimmässä luokassa Ruotsissa kilpailevia koiria, ja Iiron puoliveli on myös edustanut paimennuksen Ruotsin maajoukkueessa.


E: Skogsvallarens Hip (vas)
I: FI AVA SE AVA SM-10 Dombäcks Garm (oik)

Nartut:

TENDING UMBRA Routa / Marjaana Leppänen
TENDING ULTIMATE Näp / Sanna Koreasalo-Ärölä

Routa, Kuva Sirpa Saari. Näp, kuva Sanna Lehtonen.

TENDING UMBRA, Routa on kiihkeä,vilkas ja hyvin saalisviettinen sekä sitkeä työskentelijä. Routa on kaikkien kaveri. Se on aina ollut sosiaalinen ja avoin kaikkia kohtaan, oli kyse aikuisista, lapsista tai koirista. Routa ei ole myöskään osoittanut minkäänlaista ääni- tai alusta-arkuutta. Roudan harrastuksiin kuuluu toko, pk-jälki ja kesäisin myös paimennus.

Routa on siirtynyt tokossa erikoisvoittajaluokkaan.

KILPAILUT:

toko

pk


TENDING ULTIMATE, "Näp", näppärä, pieni ja siro Näp on lyhytkarvainen tricolour-narttu täynnä tulta ja voimaa. Näpillä on voimakas saalisvietti sekä huikaisevan hurja taistelutahto - nämä ominaisuudet yhdistettynä erinomaiseen keskittymiskykyyn ja ohjaajanöyryyteen, tekevät Näpistä erittäin miellyttävän harrastuskoiran, jota on hauska ja helppoa opettaa sekä treenata. Näpiltä ei lopu dynamiitti kesken missään tilanteessa, mutta vauhdikkuudesta sekä "raivosta" huolimatta se pysyy hallinnassa ja keskittyy aina täysillä. Näp myös hallitsee kroppansa hyvin nuoresta iästään huolimatta ja liikkuu varmasti sekä osaa myös sopeuttaa liikkumisensa erillaislle alustoille.
Näp on avoin, kiltti ja rauhallinen koira, joka kulkee vaivattomasti mukana lapsiperheen arjessa. Luulenkin, että Näp on varustettu ON/OFF katkaisijalla, niin huomaamaton ja hiljainen se on kotona, vaikka treenatessa on kuin turboahdettu moottori!

KILPAILUT:

agi

toko

Palaa takaisin.