Kasvatit
Palaa takaisin.
TENDING Q-PENTUE

U-pentueemme syntyi syksyllä 2010 Raisiossa; 24.9.2010 - kolme narttupentua ja yksi urospentu.

Pentueen emä on oma kasvattimme, FI TVA FI AVA HK3 BH Tending Nonesuch; Tikki kilpailee SM-tasolla agilityssa ja tokossa, ja lisäksi sillä on 1-tulos pk-hakukokeen ylimmästä luokasta. Tikin emä FI KVA FI TVA M-03 M-04 Tending The Troll-Drum on pk-etsintäkokeen ja pk-hakukokeen Suomen Mestari, se on edustanut myös Suomea tokon maajoukkueessa. Tikin isä SE KVA Memoars Faidon on voittanut Ruotsin Mestaruuden pk-hakukokeessa.

Q-pentueen isä on ruotsalainen SE TVA Gk Vallh Pr Mominds Wilmer, "Wilmer". Se on Ruotsin Tottelevaisuusvalio, ja kilpailee myös Ruotsin Mestaruus-tasolla tottelevaisuudessa. Sillä on myös hyväksytty paimennuksen perusrata. Sen emä Katjas-Moa kilpailee Ruotsissa sekä agilityssa että tokossa mestaruustasolla, ja sen emä on taas edustanut Ruotsin tokomaajoukkueessa menestyksellä. Wilmerin isä Bell on menestynyt hyvin paimennuskisoissa Tanskassa.


E: FI TVA FI AVA HK3 Tending Nonesuch(vas)
I: SE TVA Gk Vallh Pr Mominds Wilmer (oik)

Urokset:

JK1 BH TENDING QUANTUM Teema / Maria Savonen

Nartut:

TENDING QUI VIVE Rai / Santtu Stenberg
TENDING QUICKFIRE Pulmu / Maarit Karhu
TENDING QUEST Ilo / Lotta Korventausta

Teema, Kuva Maria Savonen. Rai, kuva Maria Savonen.

JK1 BH TENDING QUANTUM, Teema, on iloinen ja aina hyväntuulinen äitinsä helmoissa kasvanut pikkupoika, joka tykkää olla kaikessa tekemisessä mukana. Teema aka Mouho on kiltti, mutta poikamaisella energialla varustettu joten aina sattuu ja tapahtuu. Teema on vilkas ja kiihkeä, mutta kuitenkin tasapainoinen poika. Teeman kanssa harrastetaan pk-lajeista jälkeä ja hakua. Lupaus tokon harrastamisestakin on tehty ja agilitya Teema tekee Jari Kukkulan ohjauksessa. Kotioloissa energisen pojan pitävät kurissa äitikoira Tikki sekä shetlanninlammaskoirat Tiuhti ja FI & SE TVA FI AVA BY MVA Surku.

Teema on siirtynyt pk-jäljellä 2-luokkaan.

KILPAILUT:

toko

pk


TENDING QUI VIVE, "Rai" on pieni, erittäin feminiininen, elastinen, intensiivinen ja nopea narttu, jonka päälajina on agility Santtu Stenbergin ohjaamana. Rain kanssa on edetty lajissa hitaasti mutta se oppii nopeasti ja siksi se on ikäänsä nähden hyvinkin osaava pikkukoira. Agin lisäksi Rai harrastaa pääasiassa tokoa, vaikka pk alkeitakin on tehty mm. haussa ja jäljellä.
Rain kanssa on helppo harrastaa sillä se tekee kaiken täysillä ja yrittää aina parhaansa. Kotioloissa se on helppo, perheen sylikoira, joka haluaa aina olla huomion keskipisteenä ja huolimatta siitä että se on aina menossa mukana, se osaa tarpeen tullen myös rauhoittua. Rai on kuvattu terveeksi 12/2011 ja aloittelee kisauraansa keväällä 2012.

Rai kilpailee agilityn 3-luokassa, jossa sillä on sm-ja karsintanollat kasassa vuodelle 2012. Tokossa se kilpailee avoimessa luokassa.

KILPAILUT:

agi

toko

Pulmu, kuva M. Karhu. Ilo, kuva Lotta Korventausta.

TENDING QUICKFIRE, "Pulmu", asustelee Mikkelissä Maaritin, Miikan ja Konstan perheessä. Pulmu on kirjaimellisesti kilttiä sukua ja maailman söpöin pikku bc neiti. Pulmu on vilkas ja vikkelä ja aika mielellään mukana kaikessa. Kulmakunnan lasten suosikki, joka mieluusti hämmentäisi mukana jalkapallo- ja sählypeleissä. Pulmun päälajina on toko, katsotaan minne saakka ohjaajan rahkeet siinä riittävät. Epäilemättä Pulmu on kyllä kaikissa tekemisissään tosi pätevä :)

Pulmu on siirtynyt tokossa voittajaluokkaan.

KILPAILUT:

toko

TENDING QUEST, "Ilo", jonka omistaa Lotta Korventausta Ylöjärveltä. Hänellä on entuudestaan flatti Senni, jonka kanssa hän kilpailee tokossa, pk-puolella ja agilityssa ylimmässä luokassa. Ilonkin kanssa tullaan harrastamaan pk-hakua, tokoa ja agilitya. Ilo on nimensä veroinen iloinen, kiltti, pieni bc-tyttö. Saalisviettinen ja nopea, toisaalta myös hieman pohdiskeleva. Paras palkka kaikesta tekemisestä on leikki. Vauhdin vastapainoksi tykkää myös kainalossa köllöttelystä :)

Ilo kilpailee tokossa avoimessa luokassa.

KILPAILUT:

toko

agi

pk

Palaa takaisin.