Kasvatit
Palaa takaisin.
TENDING Z-PENTUE

Z-pentueemme syntyi loppuvuodesta 2010; 5.11.2010 - kaksi narttupentua ja kaksi urospentua!

Pentueen emä on oma kasvattimme, FI & SE TVA FI AVA BH Tending Pawnee; Meg kilpailee arvokisatasolla sekä tokossa että agilityssa; tokossa se on edustanut Suomen maajoukkueessa 2011, ja agilityssa se on voittanut samana vuonna Suomen Mestaruus-kultaa.
Megin emä on menestyksekäs tokon maajoukkue-edustaja, POHJ TVA JK3 Cabaroo Flamin`Flamenco, "Pihka". Megin isä on oma kasvattimme, FI TVA FI KVA M-06 Tending Versatile, jälkikokeessa useita kertoja SM-mitaleja saalistanut "Toivo".

Z-pentueen isä on ruotsalainen SE TVA Gk vallh Pr JM`s Bc Zito, "Zito". Se on Ruotsin Tottelevaisuusvalio kisaten Ruotsin Mestaruus-tasolla, ja paimennuksessa se on suorittanut hyväksytysti paimennuksen perusradan. Ziton isä on Norjassa asuva Englannin tuonti Killibrae Hemp, ja emä pitkään Ruotsin tokomaajoukkueessa edustanut SE TVA Gk Vallh Pr Kelliegårdens Avancerade Ammie.


E: FI TVA FI AVA M-11 Tending Pawnee (oik)
I: SE TVA Gk Vallh Pr JM`s Bc Zito (vas)

Urokset:

TENDING ZEST Paavo / Hanna Hyypiä
TENDING ZEAL Froody / Marjo Saares

Nartut:

TENDING ZINGER Hope / Jaakko Knuutti
TENDING ZENITH Nike / Riikka & Juha Ruokonen

Paavo. Hope.

TENDING ZEST,"Paavo" on tricolour uros, jonka omistaa Hanna Hyypiä Helsingistä. Paavo on saalisviettinen ja keskittymiskykyinen toimelias nuori uros, jonka päälajeina ovat toko ja agility. Myös pk-jälkeä on harjoiteltu ja paimennustakin kokeiltu.

Hannan vanhemmat kisakoirat ovat springerspanielit FI & EE TVA BH AGI3 "Vellu" ja TK1 BH Roope, joiden kanssa on tokon ja agilityn lisäksi harrastettu mm. spanieleiden metsästyskokeita ja verijäljestystä.

KILPAILUT:

toko

agi


TENDING ZEAL,"Froody" on tricolour uros, jonka omistaa Marjo Saares Porvoosta. Froodyn kanssa on toiveena harrastaa niin tokoa, agilitya kuin pk-jälkeäkin. Marjon vanhemmat kisakoirat ovat amerikancockerspanieleita, kummatkin ovat tottelevaisuusvalioita ja kilpailevat SM-tasolla agilityssa.

KILPAILUT:

toko

agi


TENDING ZINGER "Hope" on mustavalkoinen narttu, jonka omistaa Jaakko Knuutti Helsingistä. Hope on avoin ja reipas, saalisviettinen narttu, jonka päälajina tulee olemaan agility, mutta sen kanssa treenataan ja kisataan myös tokossa. Lisäksi Hope on päässyt kokeilemaan paimennusta ja pk-jäljen alkeita.

Jaakon vanhempi kisakoira on bordercollienarttu FI AVA SM-08, SM-09 Vimma, joka siis on kaksinkertainen agilityn Suomen Mestari ja ollut useampaan kertaan SM-mitalisijoilla. Lisäksi Vimma on voittanut mm. vuoden 2011 agilityn Helsingin piirinmestaruuden.

KILPAILUT:

agi

toko

Nike, kuva Seppo Savikko.


TENDING ZENITH "Nike" on mustavalkoinen narttu, jonka omistavat Riikka ja Juha Ruokonen Kirkkonummelta. Nike on vilkas narttu, jonka kanssa harrastetaan agilitya, tokoa, pk-jälkeä ja paimennusta.
Riikan ja Juhan vanhempi kisakoira on Tending-narttu FI TVA FI AVA Jedi, ja perheessä on myös kaksi shelttiä, Vertti ja Nero, joiden kanssa kisataan agilityn 3-luokassa.

KILPAILUT:

agi

toko

Palaa takaisin.