PENTUE . . . SUUNNITTEILLA!
Palaa takaisin.

Vuodelle 2019 suunnitellut pentueet


Tao pentuna.
* TYÖLINJAISIA BORDERCOLLIEPENTUJA*.


16.6.19 Carin juoksu alkanut! Lisätty uudet videot; Siks!


Yhdistelmä (kesä/alkusyksy 2019)

E: Fi Ava Fi Ava-H Karioka Of Tending (Venäjä)
i: Flying Lion (Venäjä) - e: Ob.Ch Contact Point Libra (USA)
I: Ebony Nose Jack Daniel`s (Venäjä)
i: Trust Your Heart Black Jack (Saksa) - e: Ebony Nose Africa (Venäjä)***************************************************************

Toiveissa yhdistelmä 1; Cari - Siks;

- Suomen Agilityvalio ja Hyppyvalio
E: FI AVA Karioka Of Tending
- agilityssa kilpailu-uraansa aloitteleva
I: Ebony Nose Jack Daniel`s


Cari, kuva M. Ali-Raatikainen. Siks.

Carille odotamme juoksua kesä-heinäkuussa.

Cari, FI AVA Karioka Of Tending, on agilityn 3-luokassa ja tokon avoimessa luokassa kilpaileva narttu (ohjaaja Sami Wessman). Agilityssa se on Suomen Agilityvalio ja hyppyvalio, ja tokossa se on voittanut joukkue-SM-hopeaa (190 p) alokasluokassa.
Cari on vilkas, energinen ja nopea narttu, jolla on erittäin hyvä toimintakyky ja koulutuskestävyys - se on myös sosiaalinen ja reipas, arjessa mukava koira, jolla ei ole ollut minkäänlaisia ääni- tai alusta-arkuuksia tms.

Carilla on yksi pentue entuudestaan, Tending A-pentueemme, joista kaikki ovat aloitelleet jo kisauraansa tokon alemmissa luokissa ja/tai BH:n tehden. Pentue on luustokuvattu mukavin tuloksin, ja ne ovat intensiivisesti työskenteleviä, vauhdikkaita nuoria koiria (alempana videolinkkejä pennuista).

Cari on Venäjän tuonti, mutta se on 3/4 ns. jenkkilinjainen; sen emä on USAn tuonti Contact Point-kennelistä, josta on tullut paljon hyviä harrastuskoiria. Carin emä Kaisa on hyvin tuntemamme monivuotinen tokon maajoukkuelainen, ja se on päässyt mm. tokon MM-finaaliin parina vuonna. Se on erittäin nopea ja intensiivisesti työskentelevä narttu, josta olemme aina pitäneet paljon.
Kaisa kilpailee myös agilityn ylimmässä luokassa, ja sillä onkin useita hyviä agilityn korkeimmassa luokassa kilpailevia jälkeläisiä.

Myös Carin isä on tunnettu ja pidetty ylimmän luokan agilitykoira Venäjällä. Sekä sillä että Carin emällä on varsin tervettä jälkeläisnäyttöä, ja kaikki Carin sisarukset ovat olleet terveitä.

Carilla itsellään on A-lonkat, terveet kyynäret ja silmät, ja se on CEA-dna-terve.

Carin sulhaseksi on valittu nuori tuontiuros Ebony Nose Jack Daniel`s, joka on aloittanut kisauraansa agilityssa. "Siks" on meille tutuista suvuista, ja olemme pitäneet paljon sen emälinjasta, jossa on hienoja arvokisatason harrastuskoiria niin tokossa kuin agilityssakin.
Siksin lähisuku on perusluonteeltaan miellyttäviä, tasapainoisia mutta silti hyvän moottorin omaavia koiria; koirat ovat myös hyvin tiedossa ja olleet terveitä.

Siksin ohjaaja Sanna Rautio (om. Tuulia Liuhto) kertoo Siksistä, että "se on ollut alusta asti todella helppo ja kiva koira, niin arjessa kuin treeneissäkin. Se kestää hyvin sitä että on välillä vähän vähemmänkin treeniä ja ohjelmaa - toisaalta se on aina valmis treenaamaan, ja treenatessa kestää hyvin toistoja ja jaksaa mainiosti keskittyä. Siksillä on sisäänrakennettuna ihmisen kanssa yhdessä tekeminen, ja se on erittäin yhteistyöhaluinen uros. Palkkana käy niin namit, lelut kuin kehutkin. Uros oppii asiat nopeasti, on kouluttaessa kuulolla ja pyrkii tekemään asioita oikein ja ohjaajalleen. Se ei lannistu virheistä ja on aina valmis yrittämään uudelleen."

Arjessa Siks on hyvin helppo, hiljainen koira. Se on hyvin sosiaalinen, ja tulee toimeen ihmisten ja muiden koirien kanssa, eikä ole reagoinut ääniin eikä esim. laukauksiin.

Siksin emä Ebony Nose Africa kilpailee agilityn korkeimmassa luokassa Venäjällä, ja on siirtynyt myös tokossa ylimpään luokkaan. Sen sisaruksissa on useita menestyneitä agilitykoiria, mm. agilityn MM-hopeaa 2017 voittanut Dita on African täyssisko. African emä on kansainvälinen tottelevaisuusvalio KANS TVA Armatis Ebony Eaglet, monivuotinen tokon ja agilityn maajoukkuelainen ja kummankin lajin Venäjän mestaruus-mitalisti. Eagletin muita jälkeläisiä -African puolisisaruksia- on myös agilityn Venäjän maajoukkueessa edustaneet Wii (agilityn MM-pronssia), Skip (agilityn EO-kultajoukkueessa), ja tokon monivuotiset Venäjän maajoukkuelaiset Dash Miracle ja Wonder Westspacy, joka on voittanut kaksi kertaa tokon MM-pronssia.

African isä on tunnettu Fetch Granting Pleasure, jolla on useita MM- ja EO-tasolla agilityssa menestyksekkäästi kilpailevia jälkeläisiä.

Siksin isä on Saksassa syntynyt uros Trust Your Heart-kennelistä, Tsekeissä asuva Black Jack. Se on paimennuksessa korkeimmassa luokassa kilpaileva uros, ja on voittanut mm. pronssia paimennuksen mestaruus -kilpailuissa maassaan. Black Jackin isä on kuuluisa paimennuksen Supreme Champion Roy, ja Jackin täyssisaruksia kilpailee myös agilityssa ja tokossa ylimmässä luokassa; mm. Italian tokon maajoukkueessa edustanut uros Trust Your Heart Be My Roy.

Siksillä on A-lonkat, terveet kyynäret, selkä LTV0 ja terveet silmät, ja se on TNS-,IGS-,SN-, NCL- ja CEA-dna-terve.

Pennuista odotamme ja toivomme energisiä, toimintakykyisiä ja intensiivisiä työskentelijöitä.


Videoita emän puolelta:
Cari, agilitya
Cari, agilitya
Cari, agilitya
Carin pentu Bolt, tokoa
Carin pentu Kinda, tokoa; treenit + kisa
Carin pentu Trombi, tokoa
Carin pentu Bolt, tokoa
Carin pentu Kinda esineruutu
Carin pentu Trombi
Carin pentu Kinda agilitya
Carin pentu Kupla, tokoa
Carin pentu Kinda agilitya
Carin pentu Kupla tokoa
Carin pentu Tykki, tokoa
Carin pentu Kupla, tokoa
Carin emä Kaisa, tokoa

Isän puolelta:
Siks, tokoa
Siks, agilitya
Siksin emä Africa, tokoa
African täyssisko agilitya
Siksin emän, African, puoliveli, tokoa
African puoliveli, toko MM
African emä Abby, tokon MM treeniä
Siksin emän, African, puoliveli; tokon MM finaali
African täyssisko, agilitya
African täyssisko agilitya
Siksin puoliveli isän puolelta, dog dancing

***************************************************************Jos Tending-pentu kiinnostaa, ja olet koirista ja koiraurheilusta kiinnostunut aktiivinen harrastaja, soittele tai kirjoittele. Olet myös tervetullut seuraamaan koiriemme treenejä, jotta näet niiden toimivan "livenä" ja kerromme mielellämme lisää koiristamme ja tavasta, jolla niitä koulutamme.
Jatkossa pennunostajat tulevat saamaan meiltä mahdollisimman paljon tukea uuden pennun kasvatuksessa ja koulutuksessa, ja lisäksi pääset osallistumaan pentupäivillemme, koulutusleireillemme ja muihin Tending-tiimimme tapahtumiin.

Kysele lisää sähköpostitse:

riitta.jantunen(at)tending.inet.fi
Kennel Tending

Tai puhelimitse: 040-5528585
(kannattaa yrittää useamman kerran, jos ei heti vastata!:-)


Tervetuloa tiimiimme!
Palaa takaisin.