• Koulutusviikonloppuihin/ koulutuspäiviin saatavilla
  luentoja myös räätälöityinä toiveiden mukaan!

 • Luentoja tarjotaan

  Pidämme yhdessä ja erikseen teorialuentoja. Kokoa treenikavereistanne tai yhdistyksestänne sopiva porukka, niin tulemme mielellämme pitämään teoriatunnit seuraavista aiheista:

  1. Henkinen valmentautuminen (luennon pitäjä; Virve)
  Suosittu luento eri lajien harrastajille (toko, pk, agility...) Miten rakentaa treenit palvelemaan kisaamista? Ohjaajan lajitietous, taidot ja motivaatio tasapainossa? Kisajännitys...? Luennolla jätetään koirat kotiin ja mietitään, kuinka paljon kehitettävää ohjaajassa on jotta saamme tasaisia, hyviä tuloksia. Ja olisimme reiluja koiraa kohtaan, niin treeneissä kuin kisoissa!

  Mahdollisuus samalla käydä teoriassa läpi myös esim. tottisliikkeiden harjoittelua ja kisatilanteen kulkua tarkemmin. Tai varaa kysymyksille ja keskustelulle enemmän aikaa.

  2. Kisavarma koira (luennon pitäjä; Pekka)
  Luento sivuaa koiran motivaatiota, viettejä ja viretilan rakentamista tottelevaisuusliikkeiden kokoamiseen. Kun liikepalaset alkavat olla kohdallaan, kuinka rakentaa koiralle kisavarma suoritus? Mitä jos koira muuttuu kisoissa epävarmaksi tai hitaaksi - tai entä jos se kuumuu kisatilanteessa? Nollaako koirasi usein liikkeitä tokokisoissa, tai jääkö pk-puolella liike puutteelliseksi turhankin usein?

  Luennon yhteyteen mahdollista rakentaa käytännön osuus, jossa esim. opetellaan koiran saalisvietin hyväksikäyttöä/leikittämistä, ja/tai mietitään harjoituksia kisatilanteen parantamiseksi oman koiran kohdalta.

  * * * * * *

  Yksi perusluento kestää kestää 1,5 - 2 tuntia, jossa varattu aikaa myös keskustelulle. Yhdistyksille, treeniporukoille jne. Kysy tarjousta!

  Tiedustelut; puhelimitse 040 8379416 /Virve
  tai mailitse virve.sormunen@saunalahti.fi
  tai 050 4370760 /Riitta & Pekka,
  mailitse riitta.toko@pp.inet.fi


  COPYRIGHT © Koirien koulutusta 2006 / KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN